TARTA DE OREO
Ingredients:
De 8 a 10 racionsPer la base:
50 gr de mantega a temperatura ambient
Per la crema:
250 gr de formatge en crema(philadelphia)
500 ml de nata per montar o crema de llet
150 gr de sucre
2 sobres de quallada Royal
300 ml de llet sencera
1/2 paquet de galetes oreo uns 80 gr
1 paquet de galetes oreo de 160 gr
Preparació:
1. Per elaborar la base del pastís d'Oreo, hem de separar les
galetes Oreo i llevar-los la crema que les uneix, reservarem la
crema. En aquest pas triturarem totes les galetes tant les de la base
com les de la cobertura, deixarem reservades les galetes de la
cobertura fins al seu ús.
2.Triturarem les galetes amb la picadora elèctrica i les deixarem a
tipus pols, barregem amb la mantega mig fosa, creant una massa que
ens servirà de base per a la pastís d'oreig.
3. Col·locarem la massa sobre la base del motlle ajudant-nos d'una
cullera o justament amb la punta dels dits, pressionarem bé la base
i repartirem tota la massa de forma homogènia per la base del
motlle, jo sòl aixafar-la amb la una tapa per deixar tota la base de
galeta de la mateixa mida.
4.Per als que vulgueu des-moldar el pastís de la base és
aconsellable posar un paper vegetal de la mateixa mida que la base,
així després podreu treure el pastís sense cap tipus de problema.
Ja que si no li posem aquest paper serà gairebé impossible i pot
arribar a trencar-se tota la pastís. Ficarem el motlle amb la base
de la galeta ja creada a la nevera perquè es refredi i ens quedi més
estable.
5. En un pot posem a escalfar la nata liquida, 150 ml de llet, el
formatge al costat de l'sucre i la crema de les galetes que teníem
reservada. Deixar escalfar a foc baix, mentre preparem la quallada.
6.
En un got trobarem uns 150 ml de llet temperada, diluir els sobres de
quallada i remoure bé perquè no quedin grumolls. Afegir la quallada a la barreja que tenim al foc. Remenar de manera constant perquè no se'ns enganxi la barreja amb unes varetes. No poseu el foc molt alt, a foc mig poc a poc sense deixar de remenar
Una vegada que trenca el bull, apartarem del foc i tirarem sobre el motlle que teníem a la nevera, abocarem la barreja amb especial cura i poc a poc
7. Deixarem temperar la mescla a temperatura ambient i quan notem que ha perdut la calor, la ficarem a la nevera com a mínim unes tres hores perquè qualli bé.
Una vegada que trenca el bull, apartarem del foc i tirarem sobre el motlle que teníem a la nevera, abocarem la barreja amb especial cura i poc a poc
7. Deixarem temperar la mescla a temperatura ambient i quan notem que ha perdut la calor, la ficarem a la nevera com a mínim unes tres hores perquè qualli bé.
8. Adornarem la nostra pastís oreig amb galetes picades fetes pols que teníem reservades, jo normalment faig servir un colador dels que ocupació per a tamisar la farina, escampar la galeta sobre tota la superfície del pastís i ja aquesta llista per degustar.
jfuyf
No hay comentarios:
Publicar un comentario