viernes, 18 de marzo de 2016




TARTA DE OREO

Ingredients:


De 8 a 10 racionsPer la base:
50 gr de mantega a temperatura ambient
Per la crema:
250 gr de formatge en crema(philadelphia)
500 ml de nata per montar o crema de llet
150 gr de sucre
2 sobres de quallada Royal 
300 ml de llet sencera
1/2  paquet de galetes oreo uns 80 gr

1 paquet de galetes oreo  de 160 gr 


Preparació:



1. Per elaborar la base del pastís d'Oreo, hem de separar les galetes Oreo i llevar-los la crema que les uneix, reservarem la crema. En aquest pas triturarem totes les galetes tant les de la base com les de la cobertura, deixarem reservades les galetes de la cobertura fins al seu ús.

2.Triturarem les galetes amb la picadora elèctrica i les deixarem a tipus pols, barregem amb la mantega mig fosa, creant una massa que ens servirà de base per a la pastís d'oreig.

3. Col·locarem la massa sobre la base del motlle ajudant-nos d'una cullera o justament amb la punta dels dits, pressionarem bé la base i repartirem tota la massa de forma homogènia per la base del motlle, jo sòl aixafar-la amb la una tapa per deixar tota la base de galeta de la mateixa mida.

4.Per als que vulgueu des-moldar el pastís de la base és aconsellable posar un paper vegetal de la mateixa mida que la base, així després podreu treure el pastís sense cap tipus de problema. Ja que si no li posem aquest paper serà gairebé impossible i pot arribar a trencar-se tota la pastís. Ficarem el motlle amb la base de la galeta ja creada a la nevera perquè es refredi i ens quedi més estable.


5. En un pot posem a escalfar la nata liquida, 150 ml de llet, el formatge al costat de l'sucre i la crema de les galetes que teníem reservada. Deixar escalfar a foc baix, mentre preparem la quallada.
6. En un got trobarem uns 150 ml de llet temperada, diluir els sobres de quallada i remoure bé perquè no quedin grumolls. Afegir la quallada a la barreja que tenim al foc. Remenar de manera constant perquè no se'ns enganxi la barreja amb unes varetes. No poseu el foc molt alt, a foc mig poc a poc sense deixar de remenar
Una vegada que trenca el bull, apartarem del foc i tirarem sobre el motlle que teníem a la nevera, abocarem la barreja amb especial cura i poc a poc

7. Deixarem temperar la mescla a temperatura ambient i quan notem que ha perdut la calor, la ficarem a la nevera com a mínim unes tres hores perquè qualli bé.

8. Adornarem la nostra pastís oreig amb galetes picades fetes pols que teníem reservades, jo normalment faig servir un colador dels que ocupació per a tamisar la farina, escampar la galeta sobre tota la superfície del pastís i ja aquesta llista per degustar.





jfuyf

No hay comentarios:

Publicar un comentario